flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18 квітня 2019 року керівник апарату суду прийняла участь у семінарі на тему: «Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система (ЄСІТС)»

18 квітня 2019 року керівник апарату суду Наталя Дуровець взяла участь в семінарі для керівників і заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему: “Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система (ЄСІТС), проведеному Національною школою суддів в місті Києві.

    Захід провів в.о. генерального директора державного підприємства “Інформаційні судові системи” Дмитро Дубінко.

    Питання, включені до програми семінару, орієнтовані на ознайомлення працівників судів зі структурою, складом та прикладами реалізації модулів Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, метою якої є забезпечення масштабного електронного судочинства в судах України.

    Викладач ознайомив з аналітичними даними стану і проблем інформаційного забезпечення судів, детально зупинився на загальних положеннях і принципах побудови ЄСІТС та її структурі, а також окреслив основні функції ЄСІТС, акцентуючи увагу на порядку реєстрації в системі, ролях та проблемних моментах, що виникають на цьому етапі роботи із системою.

   Інформативною та корисною була доповідь із презентацією щодо порядку роботи в електронному кабінеті, електронного діловодства, особливостей централізованого зберігання документів та інформації в єдиній базі даних.

   Під час дослідження структури ЄСІТС Дмитро Дубінко за допомогою мультимедіа, через функцію “особистого електронного кабінету” наочно продемонстрував особливості роботи з окремими підсистемами та модулями.

    Окрім того, викладач зупинився на основних положеннях функціонування підсистем єдиного контакт-центру судової влади України, єдиної підсистеми управління фінансово-господарськими процесами, автоматизованого розподілу та судової статистики.

  Учасники семінару обговорили з викладачем проблемні питання запровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи і перспективи її функціонування.

По завершенню семінару, Наталя Анатоліївна отримала відповідний сертифікат.