flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Благодійна допомога під час війни суддями та працівниками апарату Ладижинського міського суду

05 квітня 2022, 15:50
Протягом 41 дня війни судді та працівники апарату Ладижинського міського суду Вінницької області беруть активну участь у підтримці Збройних сил України та надають гуманітарну допомогу людям, які її потребують.
Сьогодні вкотре працівниками апарату суду було закуплено та направлено до волонтерського пункту м. Ладижина продовольчу допомогу для жителів Гостомелю та Бородянки.
Крім того, перераховані кошти на підтримку наших бійців, які знаходяться на передовій У цей нелегкий для всіх нас час надзвичайно важливою є підтримка тих, хто бореться за нашу свободу та територіальну цілісність нашої Батьківщини.
Варто також згадати, що до волонтерської діяльності залучені також і наші діти. Разом із нами вони плетуть сітки для військових та місцевої тероборони, розміщують у соцмережах повідомлення про потребу у житлі, продуктах харчування та одягу біженцям, про необхідність придбати бронежилети, розгрузки, термобілизну та лікарські засоби. Також репостять повідомлення щодо розшуку зниклих людей, яких розшукують близькі та рідні, необхідності створення зелених коридорів для мешканців тимчасово окупованих територій. Розповідають вірші про неньку Україну, чим надають нам сил та надихають на перемогу. І ще один малюк сміливо чекає народження. Ми неймовірно ними пишаємося, оскільки вони ростуть гідними патріотами нашої КРАЇНИ з великими милосердними серцями.
Колектив Ладижинського міського суду твердо вірить у ЗСУ та нашу перемогу! Разом ми сила! Слава Україні!