flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нова функція, що дозволяє декларантам дізнаватися відомості про свою власність, наявні в реєстрах.

15 червня 2022, 14:11

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запускає в Реєстрі декларацій спеціальну функцію — «Дані для декларації».

Функція дозволяє дізнатися інформацію про об’єкти нерухомості, об’єкти незавершеного будівництва та транспортні засоби, які належать або належали декларанту або які він успадкував, а також наявні обтяження, відомості про які наявні в реєстрах.

Щоб скористатись функцією необхідно перейти через персональний кабінет у Реєстрі декларацій: https://portal.nazk.gov.ua/login та виконати кілька простих кроків.

  1. У розділі «Мої документи» натисніть кнопку «Дані для декларації». Вона знаходиться поруч із кнопками «Нова декларація», «Нове повідомлення про суттєві зміни в майновому стані» та «Нове повідомлення про відкриття валютного рахунку».

  2. Після цього ви отримаєте інформацію про вашу власність та обтяження, якщо така інформація є в державних реєстрах. Зверніть увагу, що такі дані можна отримати лише щодо своєї власності та обтяжень. Інформація про власність чи обтяження членів сім’ї не буде доступна.

Якщо ви вперше подаєте декларацію, то така функція у вас не працюватиме.

Більше інформації за посилання: https://bit.ly/37U3h0L