flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Ладижинському міському суді Вінницької області проведено інструктаж з питань пожежної безпеки.

06 березня 2024, 14:53

06 березня 2024 року керівник 30 державної пожежно-рятувальної частини, майор служби цивільного захисту м.Ладижин Кифоренко Р.О. провів інструктаж та навчання з питань пожежної безпеки із працівниками Ладижинського мівського суду Вінницької області та працівниками служби судової охорони.

Учасники дізнались про необхідні протипожежні заходи та дії в разі виникнення пожежі; отримали навички з використання вогнегасників та вжиття заходів щодо недопущення виникнення пожеж.

Захід проведений для вивчення першочергових заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

Руслан Кифоренко звернув увагу на те, що велика частина займань трапляється через неуважність, необережність при поводженні з вогнем та порушення елементарних вимог пожежної безпеки.

Проведення таких заходів допомагає уникнути паніки та швидко зорієнтуватися у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій різного типу,  метою яких є зберегти найголовнішу цінність – людське життя.