flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Есмаеілі Джасем

08 червня 2022, 10:00

  Оголошення

 

   Ладижинський міський суд Вінницької області повідомляє, що в м. Ладижин за адресою: вул. Енергетиків, 13 в залі судових засідань № 1, 29 червня 2022 року о 10 год. 30 хв.,  призначено судове засідання по цивільній справі №135/345/22 за позовною заявою  Шаповалова Артема Вікторовича до Півошенко Анни Володимирівни, Есмаеілі Джасем Мохаммад, третя особа Ладижинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Гайсинському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), про визнання батьківства.

   Розгляд справи проводити за правилами позовного (загального) провадження.

 У судове засідання викликається відповідач Есмаеілі Джасем Мохаммад, остання відома адреса місця проживання – вул. Ентузіастів, буд.43, кв.19, м. Ладижин Вінницької області.

 В разі неможливості з’явитися до суду, просимо повідомити про причини неможливості прибуття в судове засідання.

Також, повідомляємо, що у разі неявки відповідача у судове засідання, справа буде розглядатися за його відсутності за наявними у справі матеріалами.

Справу розглядатиме  суддя Корнієнко О.М..

 

Суддя                                                                                                                   О.М.Корнієнко